*

× AnyDesK
Remote support
Τ: (+30) 211 8500 323 Αίτημα υποστήριξης
 » Pegasus WebAppPegasus Web App e-Transport
Περισσότερα
Περιγραφή
Ενδιαφέρομαι

Ταυτότητα Προϊόντος:
Το Pegasus e-Transport συνιστά ένα εργαλείο αιχμής για την Εταιρία Μεταφορών που επιθυμεί να διαφοροποιηθεί σε επίπεδο οργάνωσης και να βελτιστοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες. Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Web καθιστώντας προσβάσιμη τόσο την εταιρική on premise βάση δεδομένων στους εξουσιοδοτημένους χρήστες μέσα από οποιαδήποτε συσκευή ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία πλατφόρμα διαδραστικής λειτουργίας με το χρήστη που βρίσκεται "επί της οδού"! Καταργεί τη στατικότητα των εργαζομένων σας ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνει ένα εύρος εργασιών που μπορούν εκτελεστούν από τον οδηγό επί τόπου, ώστε να μην συσσωρεύεται περιττός όγκος δουλειάς στα γραφεία (Ενημέρωση Παραδόσεων, Διαχείριση Αντικαταβολών, Εισπράξεις κτλ)! Εάν επιθυμείτε να έχετε άμεση real time ενημέρωση για τις Φορτωτικές - Παραδόσεις σας, εάν σκοπός σας είναι να προσφέρετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίσετε πραγματικό όφελος για την Επιχείρησή σας, τότε η επιλογή Pegasus e-Transport είναι μονόδρομος!

Σε ποιους απευθύνεται:
Το Pegasus e-Transport απευθύνεται σε κάθε Εταιρία Μεταφορών που αναζητά σύγχρονες λύσεις Μηχανογράφησης που συνδυάζουν αρμονικά την Λειτουργικότητα και την Ευχρηστία με το χαμηλό κόστος Επένδυσης. Η νέα εποχή επιβάλλει καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν εμπειρία χρήσης στο Πελάτη ενώ ταυτόχρονα αποφέρουν οικονομικό Όφελoς στην Επιχείρηση.   

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα:

  • Η μόνη εξειδικευμένη  Web λύση που λειτουργεί σε αμφίδρομη επικοινωνία με τη τοπική σας εγκατάσταση Pegasus Transport ERP παρέχοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης σε πλήθος πληροφοριών τη στιγμή που επιθυμείτε μέσα από τη συσκευή που επιλέγετε (pc - tablet - mobile)! Καρτέλες Πελατών - Οικονομικά Στοιχεία - Φορτωτικές - Παραδόσεις - Αντικαταβολές είναι όλα ένα κλικ μακριά!
  • Ο πελάτης σας μέσω του site σας έχει τη δυνατότητα να δει τις Φορτωτικές για τις οποίες έχει οριστεί είτε Εντολέας είτε Παραλήπτης είτε Αποστολέας - Να ελέγξει τη κατάσταση της Φορτωτικής - Να δει τη σχετική αξία της  Φορτωτικής εφόσον είναι και Τιμολογούμενος (Εντολέας). Επιπλέον, θα έχει πρόσβαση στο τρέχον υπόλοιπό του ώστε να μπορεί να προγραμματίσει τη σχετική εξόφληση!
  • Παράλληλα, με διαφορετικό login και με προκαθορισμένα δικαιώματα, ο εκάστοτε οδηγός ή εργαζόμενος θα μπορεί  να βλέπει τις Φορτωτικές του δρομολογίου του και να καταχωρεί με ένα κλικ τη Παράδοση, το Τρόπο Είσπραξης και την Αντικαταβολή! 
  • Εφόσον πληρώνεται ο Οδηγός μπορεί μέσα από τη φορητή συσκευή που θα έχει να καταχωρεί απευθείας την είσπραξη και να ενημερώνεται η Καρτέλα του πελάτη τόσο στη Web όσο και στην ERP εφαρμογή σας!
  • Μπορεί να προστεθεί ως επιλογή σε υφιστάμενο website με πολύ απλό τρόπο και δίχως να επηρεάζεται η ιστοσελίδα της Επιχείρησής σας!
  • Άμεση έναρξη λειτουργίας, δίχως χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης  - Ευέλικτη χρήση - Γρήγορη εξοικείωση των Χρηστών από το πρώτο 10λεπτο της εκπαίδευσης! 
  • On-line αναβαθμίσεις  (Updates) που αποσκοπούν στην ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του site σας μέσα από οποιοδήποτε browser! 
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης που εγγυάται την αρμονική & αδιάλειπτη λειτουργία της εφαρμογής  και την ασφάλεια των δεδομένων σας!
  • Αυτόματη ενημέρωση Καρτέλας Πελάτη/Προμηθευτή από το Α.Φ.Μ. σε απευθείας σύνδεση με τη Γ.Γ.Π.Σ - Δημιουργία αρχείου για την Υποβολή Φορολογικών Στοιχείων (Μ.Υ.Φ.)

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βορείου Ηπείρου 45, Μαρούσι 151 25, Αθήνα
T: 211 8500 323