*

× AnyDesK
Remote support
Τ: (+30) 211 8500 323 Αίτημα υποστήριξης
 » Γίνε Συνεργάτης

Η Dual Logicom από το 2004 Διαθέτει, Υποστηρίζει και Αναπτύσσει συνεχώς, το δίκτυο των Πιστοποιημένων Συνεργατών της, πανελλαδικά, μέσα από συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση. Υποστηρίζει την Αγορά των τελικών καταναλωτών μόνο μέσω του Δικτύου των Πιστοποιημένων στη Τεχνολογία Πήγασος Επιχειρήσεων ή μέσω των Μηχανικών Πήγασος. 

Το Δίκτυο Διανομής Διάθεσης και Υποστήριξης των Εφαρμογών της Τεχνολογίας Πήγασος, προωθεί και υποστηρίζει τα Λογισμικά και τις Διαδικτυακές Φιλοξενίες Πήγασος. Το Δίκτυό μας υποστηρίζεται από το πανίσχυρο intranet της ΤΕΣΑΕ, από το 1999, μέσω του οποίου τα μέλη του μπορούν και διαχειρίζονται τους λογαριασμoύς τους.Γιατί η DUAL LOGICOM είναι σωστή επιλογή Συνεργάτη?

 • Αξιοπιστία Προϊόντων & Υπηρεσιών
  Η εμπειρία και η γνώση της DUAL LOGICOM στη παραγωγή άριστου ποιοτικά μηχανογραφικού έργου μετρά πάνω από 10 έτη. Η διεύρυνση του Δικτύου Συνεργατών, οι εκατοντάδες πετυχημένες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την αρτιότητα του λογισμικού, την ανταγωνιστική εμπορική πολιτική και την αποτελεσματική υποστήριξη αντικατοπτρίζουν τη Δυναμική των εφαρμογών Pegasus στην ελληνική αγορά.
 •  Όφελος Συνεργασίας Κεφαλαιοποιήστε άμεσα την Επιλογή σας
  Η εμπορική πολιτική της Dual Logicom συνιστά ισχυρό όπλο στη διεκδίκηση πωλήσεων. Προσφέρει απτό οικονομικό κέρδος στο τελικό χρήστη και υπερέχει έναντι ανταγωνιστικών λύσεων.
  Η διάρθρωσή της είναι τέτοια που επιτρέπει στη μικρή Επιχείρηση να κάνει το 1ο βήμα στη Μηχανογράφηση ενώ ταυτόχρονα η απουσία χρεώσεων ανά θέση εργασίας, οι απεριόριστοι χρήστες, η άμεση συμβατότητα με τις σύγχρονες λύσεις h/w , η προνομιακή τιμολογιακή για τα Υποκαταστήματα κ.α. τη καθιστούν ασυναγώνιστη για τη Μεσαία & Μικρομεσαία Επιχείρηση.
 • Αλληλεπίδραση με τους Συνεργάτες μία Ολότητα, ένας Οργανισμός
  Η Dual Logicom διαθέτει τα προϊόντα Pegasus αποκλειστικά μέσω της ΤΕΣΑΕ. Ο βαθμός ικανοποίησης του τελικού πελάτη, καθορίζεται από τη ποιότητα του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για αυτό δημιουργήθηκε το Pegasus Phaethon. Μια πλατφόρμα άμεσης αλληλεπίδρασης με τους Συνεργάτες η οποία διασφαλίζει την ολοκληρωμένη υποστήριξη του τελικού χρήστη & τη διαφάνεια των συναλλαγών μεταξύ όλων των μελών (Πελάτης-Συνεργάτης-Dual Logicom). Παράλληλα, τo Pegasus Phaethon αποτελεί ένα εργαλείο για το Συνεργάτη ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση σε Στατιστικά ώστε να αξιολογεί τη μέχρι τώρα πορεία του και να μεθοδεύει τη πρόοδό και ανέλιξή του στις βαθμίδες του Δικτύου της Dual Logicom.
 • Εξειδίκευση Το κλειδί της διαφοροποίησης
  Η Καθετοποίηση των Εφαρμογών Pegasus αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον Συνεργάτη. Επιτρέπει τη συνεχή ροή των πωλήσεων καθώς διαφοροποιούνται τα target groups ανά σεζόν ενώ ταυτόχρονα το κόστος παραμένει προσιτό στο σύνολο της αγοράς. Η ευελιξία των λύσεων και η άμεση προσαρμογή τους στα μέτρα του Υποψήφιου Πελάτη καθιστούν τη Dual Logicom ενδεδειγμένη επιλογή.Παράλληλα, η δυνατότητα προσθήκης Modules για την ανάπτυξη της Εφαρμογής Pegasus ώστε να συμβαδίζει με την ανάπτυξη της Επιχείρησης, αποτελεί ουσιαστικό κριτήριο επιλογής από το τελικό πελάτη. Το λογισμικό προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χρήστη με απόλυτα πετυχημένο αποτέλεσμα, γεγονός που επιτρέπει την ανάληψη έργων πολλαπλών επιπέδων χωρίς περιορισμούς!
  Αξιοποιήστε το χαρτοφυλάκιο των Εφαρμογών Pegasus
 • Ισχυροποιούμε το Δίκτυο Μοιραζόμαστε τη Γνώση
  Το site μας αποτελεί μία βιβλιοθήκη γνώσης για την καλυτερη και άμεση ενημέρωση του καταναλωτή και του Συνεργάτη. Η μεταφορά τεχνογνωσίας αποτελεί προτεραιότητα των Μηχανικών Pegasus καλύπτοντας κάθε ανάγκη για την Ολοκληρωμένη Μηχανογράφηση μίας επιχείρησης. Στη Dual Logicom τυποποιούμε τις διαδικασίες εγκατάστασης/παραμετροποίησης στα πλαίσια των fast start εγκαταστάσεων και παρέχουμε στους Συνεργάτες μας το προνόμιο των έτοιμων λύσεων/προτάσεων τόσο σε επίπεδο h/w όσο και στο s/w. Επιπλέον, οι Μηχανικοί Pegasus της Dual Logicom εμπλουτίζουν συνεχώς με νέα εργαλεία τις Εφαρμογές ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένες με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις (βλ.Web Apps –Διαδικτυακά Λογισμικά) Επενδύουμε καθημερινά και αδιάλειπτα στην εκπαίδευση του Συνεργάτη ώστε να στέφεται με επιτυχία κάθε μικρή ή μεγάλη εγκατάσταση που πραγματοποιεί με Pegasus.
 • Pegasus Globality Καινοτομία ΤΕΣΑΕ
  Αναπτύσσουμε Λύσεις που βρίσκουν άμεση εφαρμογή στη σύγχρονη πραγματικότητα και ισχυροποιούν τη παρουσία μας στην αγορά. Το Pegasus Globality συνδυάζει δύο αυτόνομες λειτουργίες με αμφίδρομη και real time επικοινωνία μεταξύ τους. ERP & Website (π.χ.e-Shop) τα οποία απαρτίζουν την ΕΝΙΑΙΑ λύση Globality. Η εξωστρέφεια που αναζητά η σύγχρονη επιχείρηση είναι ήδη εδώ με εξαιρετικό portfolio εγκαταστάσεων και χαμηλό κόστος επένδυσης.
  Η καινοτομία Dual Logicom σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και βρήκε εφαρμογή σε πλήθος περιπτώσεων με υψηλές απαιτήσεις real time αμφίδρομης επικοινωνίας όπως:
  • Επικοινωνία μεταξύ Υποκαταστημάτων
  • Τιμολόγηση επί Αυτοκινήτου
  • on premise & cloud Εφαρμογή (Pegasus Globality)
  • Η δυνατότητα πρόσβασης του Globality σας φέρνει κοντά στους πελάτες σας, στους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας κάθε στιγμή από οπουδήποτε. Η Web Εφαρμογή προσφέρει μία επέκταση του κεντρικού ERP σας στο διαδίκτυο ενισχύοντας την ευελιξία στη χρήση 24/7/365.
  • Marketing - Πωλήσεις Οργανώνουμε ΜΑΖΙ τη στρατηγική σας
  • Συμμετέχουμε ενεργά στην οργάνωση της Επιχείρησης σας με όλα τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε:
  • Εκπαίδευση πωλητών για αποτελεσματική προσέγγιση υποψηφίων/τεχνικές πώλησης
  • Διάθεση Προωθητικού/Διαφημιστικού υλικού
  • Video παρουσιάσεις Εφαρμογών
  • Χαρτογράφηση της αγοράς που κινείστε & στοχευμένες προτάσεις πώλησης αποκλειστικά για εσάς.
  • Τυποποίηση προσέγγισης υποψήφιου πελατολογίου με έτοιμα scripts για τηλεφωνική επικοινωνία/email
  • Οργάνωση καμπάνιας/εκστρατείας στη τοπική σας αγορά
  • Σύσταση σε υποψήφιο πελατολόγιο κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος.ώστε η Κερδοφορία σας να είναι άμεση και ουσιαστική.
  • Επιπλέον, στηρίζουμε κάθε νέο ξεκίνημα και προσπάθεια με συνεπή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, στενή παρακολούθηση και υποστήριξη ώστε το βήμα που θα κάνετε με Pegasus να είναι στέρεο και να αποπνέει αξιοπιστία στο τελικό πελάτη. Σκοπός μας να δικαιώσουμε την επιλογή σας.
 • Προσωπική Σχέση Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση
  Η Dual Logicom αποτελεί ένα σύνολο όπου συνυπάρχουν όλα τα μέλη της Pegasus. Οι ικανοποιημένοι τελικοί πελάτες, το Δίκτυο Συνεργατών, οι Μηχανικοί & οι Εργαζόμενοι της Επιχείρησης. Δουλεύουμε ομαδικά με προσήλωση στο αποτέλεσμα ώστε το όφελος της αρμονικής συνεργασίας να διαμοιράζεται στα μέλη εξίσου. Οι πελάτες & χρήστες των Εφαρμογών Pegasus έχουν άμεση πρόσβαση στη Dual Logicom τόσο μέσα από το Σύστημα Phaethon όσο και με οποιοδήποτε συμβατικό τρόπο. Οι Συνεργάτες έχουν το προνόμιο να απευθύνονται στον Υπεύθυνο Λογαριασμού απευθείας για οποιοδήποτε ζήτημα. Μας γνωρίζετε με το μικρό μας όνομα γιατί επενδύουμε σε μία επαγγελματική σχέση με προσωπικό χαρακτήρα. Κάθε έκφραση των Συνεργατών από τη παρατήρηση έως την επιβράβευση έχει ιδιαίτερο βάρος για εμάς. Γνωρίστε μας.
 • Κατοχύρωση Domain/Παροχή Φιλοξενίας (hosting)Ολοκληρώστε την παροχή σας αυτόματα
  H Dual Logicom παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting), προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες κερδοφορίας στο Δίκτυο Συνεργατών.
  Επιπλέον, εκμηδενίζουμε τη πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών και επεμβάσεων από τρίτα μέρη (διαφορετικούς παρόχους) ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία κάθε web Εφαρμογής. Ο τελικός πελάτης λαμβάνει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία & τεχνική υποστήριξη για το σύνολο των αναγκών του.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βορείου Ηπείρου 45, Μαρούσι 151 25, Αθήνα
T: 211 8500 323