logo dual logicom

Προσαρμογή στη νέα νομοθεσία – Πάροχoς – POS

Αγαπητοί μας πελάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις σημαντικές αλλαγές που έχουν ανακοινωθεί από την Α.Α.Δ.Ε και πρόκειται να εφαρμοστούν άμεσα.

Βάσει του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ της ΑΑΔΕ, ανακοινώνονται νέες ημερομηνίες για την απόσυρση/αντικατάσταση ταμειακών μηχανών και τη διασύνδεση των λογισμικών ERP με POS.

Οι επιχειρήσεις με Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης που συνεργάζονται με ERP πρέπει να διασυνδεθούν με POS έως 30/9/2024.

H απόσυρση των Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ. και των απλών ΦΗΜ πρέπει να πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά μέχρι τις 31/7/2024.

 

Διασύνδεση ERP & POS με Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Παράταση δόθηκε στην προθεσμία διασύνδεσης ERP & POS με βάση το νόμο 1155/2023 έως και 30/09/2024. Προκειμένου να μην επαναληφθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν με τις αναβαθμίσεις των ταμειακών μηχανών η ομάδα της ΤΕΣΑΕ έχει προβλέψει για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν τόσο το δίκτυο Συνεργατών όσο και οι τελικοί πελάτες.

 

Η σχετική διάταξη ισχύει για όλους τους κλάδους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις καταλητικές ημερομηνίες και αποφάσεις ΕΔΩ

 

 

 Πως θα προσαρμοστείτε στη νέα νομοθεσία; 

1. Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.

 

2. Διασύνδεση με νέους ΦΗΜΑΣ με   POS/SoftPOS 

 

Προσοχή! Δεν προτείνουμε την χρηση μοντέλων ΦΗΜΑΣ και δεν δεσμευόμαστε για την άρτια λειτουργία και διασύνδεση όλων των μοντέλων.  Διασυνδέσεις με ΦΗΜΑΣ θα επιβαρύνονται με μηνιαίο Συμβόλαιο Υποστήριξης, τουλάχιστον μέχρι και την ομαλοποίηση της λειτουργίας αυτών με τα POS.

Έχουν υλοποιηθεί/βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης οι διασυνδέσεις με τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς (Cardlink, Melon, Viva κ.α.) και πρόκειται να καλύψουμε τη διασύνδεση για το μεγαλύτερο φάσμα των μοντέλων της αγοράς.

 

3. Οι συναλλαγές με το Δημόσιο απαιτούν Πάροχο B2G! 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για την ανάλυση των αναγκών σας..

Facebook
LinkedIn